Voorjaar en najaar rit

Beste motorvrienden,

Nu de regenachtige maanden hopelijk achter ons liggen, kunnen we ons weer verheugen om op onze motoren van de zon te genieten. Zoals al aangegeven in de brief van januari hebben wij voor zondag 23 april een dagtour door de Ardennen georganiseerd. Vanaf 8:15 uur is bijeenkomst bij het Shell tankstation gelegen op het businesspark Stein. Om 9:00 uur vertrekken we richting Ardennen. Als je zin hebt om mee te rijden, laat het ons dan weten vóór dinsdag 11 april aanstaande.

Tevens kunnen we jullie mededelen dat de najaarstour dit jaar doorgaat. Wij nodigen jullie van harte uit om met ons deel te nemen aan de 2-daagse Motor-Toursrit naar Lambertsberg in het weekend van 2 en 3 september. We verblijven in Gasthaus Fünfmädelhaus waar 24 kamers tijdelijk gereserveerd zijn. Vind je een hotelkamer niets en wil je liever op een camping overnachten dan kun je terecht in de naast gelegen stad Waxweiler (campingpark Eifel) of in Heilhausen (campingplatz Heilhauser Mühle). De campingplaats dien je zelf te regelen. Ontbijt/diner in het Fünfmädelhaus behoren tot de mogelijkheden maar definitieve afspraken hierover worden pas gemaakt als het aantal deelnemers bekend is.

Kosten:

De kosten voor dit motor-weekend inclusief ontbijt en avondeten (drank niet inbegrepen) bedragen:

  • € 81,- p.p. voor een 1-persoonskamer
  • € 71,- p.p. voor een 2-persoonskamer als je bereid bent je kamer met iemand te delen of al weet met wie je een kamer wil delen

Inschrijven:

Wil je een kamer boeken in het Gasthaus, maak je deelname dan bekend vóór vrijdag 21 april via ons e-mailadres info@motor-tours.nl. Zorg dat je er snel bij bent! Wie het eerst komt wie het eerst maalt en vol = vol.

Na deze datum maken we bekend wie er in Gasthaus Fünfmädelhaus kan overnachten. Daarna kan het deelnamegeld overgemaakt worden en is het niet meer mogelijk om via ons een overnachting te boeken. Dit dien je dan zelf te organiseren als je alsnog met ons mee wil rijden.

  •  Maak het deelnamegeld over naar:

Rekeningnr. NL79ABNA0485308568 op naam van WHPM Vleeshouwers onder vermelding van: “JE NAAM, 5MADELHAUS-2023”.

  • Als het deelnamegeld ontvangen is ben je verzekerd van deelname.
  • Indien het niet lukt neem dan contact op via e-mail info@motor-tours.nl, dan kunnen we je verder helpen of iets anders afspreken.

Graag zien we je op zondag 23 april voor de dagtour bij het Shell tankstation gelegen op het businesspark Stein en/of op zaterdag 3 september bij het Sportplaza “Het Anker” te Buchten voor mooie en uitdagende Motor-Toursritten.

 

Met vriendelijke motorgroet namens de organisatie,

Wim, Frank en Wim2

“Voor een tour die je bij blijft”