NIEUW: “Rhein- Mosel- Hunsrück Tour 2018”.

Beste motorvrienden,

Het motorseizoen is begonnen. De eerste kilometers zijn gereden.  Na een geslaagd motorseizoen 2017 gaan we samen met jullie  er weer een mooi motorseizoen van maken. Daarom nodigen wij jullie van harte  uit on deel te nemen  aan  onze  nieuwe Rhein- Mosel- Hunsrück Tour.Het is een driedaagse tour die verreden word vanaf vrijdag 11 mei tot en met zondag 13 mei 2018.

 In de wintermaanden hebben wij niet stilgezeten, maar een nieuwe voorjaarstourtocht voorbereid. Wij willen jullie kennis laten maken met een van de mooiste tour gebieden van Duitsland. “De Dreieck Rhein, Mosel, Hunsrück” behoren tot de populairste bikerbestemmingen in Duitsland. Wisselende landschappen kenmerken het karakter van deze streek. Bikers komen aan hun trekken op de breed getrokken landwegen en de bochtige trajecten. Geniet je van de prachtige uitzichten op het Moseldal. Historische kastelen en romantische vakwerkhuizen omzomen de oevers van de Moezel. Oude racetrajecten slingeren zich door wijngaarden en over steile hellingen naar de toppen van de Hunsrück. Niet voor niets staan de Hunsrück en de Moezel bekend als een paradijs voor de motorrijder.

In dit paradijs voor de  motorrijder verblijven wij bij Burgstadt-hotel te Kastellaun. Dit hotel beschikt over een eigen camping waar wij eveneens gebruik van maken.

De stad Kastellaun ligt in het Rhein-Mosel-Dreieck Vorderhunsrück regio. Vanaf hier kunnen op 12 mei motortochten gemaakt worden naar de Mosel, de Rhein en Hunsrück,

Ga je die dag niet motorrijden dan kun je een van de vele  bezienswaardigheden in de regio bezoeken bijv: Geierlay Hängeseilbrücke”. Deze brug heeft een totale lengte van 360 meter en behoort daarmee tot de langste voetgangershangbruggen van Europa. De afstand van de grond en de daar stromende beek bedraagt circa 100 meter.

Kosten:

De kosten voor dit motor-weekend bedragen:

  • Camping € 90,- p.p.
  • Hotel 1-persoonskamer € 205,-p.p.
  • Hotel 2-persoonskamer € 175,- p.p.
  • Alleen de tour zonder overnachting en eten € 10,- p.p.
  • Alleen tour met eten € 50,- p.p.

De kosten zijn inclusief de tour, 2x overnachting, 2x ontbijt buffet en 1x avondmaaltijd in het restaurant,  1x BBQ bij de feesttent. De drank is niet inbegrepen.

Wil je een hotelkamer boeken reageer dan vóór vrijdag 06-04-2018.

Inschrijven:

  • Op vrijdag 06-04-2018 is onze inschrijfavond. Je bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in Sportplaza “Het Anker” te Buchten.
  • Indien je niet naar de inschrijfavond kan komen is er nog altijd de mogelijkheid om je via het inschrijfformulier op de web-site “www.motor-tours.nl” in te schrijven. Download het inschrijfformulier en stuur het ingevuld door naar het e-mailadresinfo@motor-tours.nl  Het inschrijfformulier is te vinden in de map documenten op motor-tours.nl.
  • Maak het deelnamegeld over naar rekeningnummerNL79ABNA0485308568 op naam van WHPM Vleeshouwers onder vermelding van: “JE NAAM  en RMHT2018”. Als het deelnamegeld ontvangen is ben je verzekerd van deelname.
  • Indien het niet lukt neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@motor-tours.nldan kunnen we je verder helpen of iets anders afspreken.

Graag zien we je op vrijdag 11 mei op het Sportplaza “Het Anker” te Buchten voor dit mooi en uitdagend motor-tourtochtweekend.
Met vriendelijke motorgroet namens de organisatie,

 Wim, Sander, Wim en Frank

 “Voor een tour die je bij blijft”