Nieuwsbrief

Beste Motards,

Om te beginnen eerst nog een goed en gezond 2023 motorseizoen gewenst !!!

Dat jullie deze wens nu pas ontvangen heeft natuurlijk zijn redenen en met deze nieuwsbrief willen we jullie meenemen in een stukje organisatie van de jaarlijkse Motor-tours.

Afgelopen maanden hebben we uitgekeken naar nieuwe locaties. Zoals ieder jaar willen we het daarbij voor iedereen een toegankelijk en betaalbaar weekend laten zijn; jong-oud, ervaren en on-ervaren, iedereen moet aan zijn/haartrekken komen. Wij hebben dan ook weer gezocht naar “all-inn” locaties: camping in combinatie met een hotel op loopafstand.

We hebben gebeld, gemaild, locaties bezocht maar helaas zonder succes. Op de eerste plaats zijn er al niet zo veel locaties die voldoen aan onze wensen en als ze er al waren dan waren ze volgeboekt. Wij hebben er zelfs over nagedacht om de Hemelvaart-tour op een andere datum te verrijden.

Gezien het voorgaande kunnen we helaas niet anders dan besluiten om de Hemelvaart-tour niet door te laten gaan. Mochten jullie wel nog mogelijkheden zien laat het dan snel weten, you’ll never know…!!!

Gelukkig hebben we wel contact gelegd met een locatie voor de najaarstour. Wellicht met een iets andere invulling maar tegelijker tijd wel verrassend. Zet 2 en 3 september 2023 al maar vast in je agenda, nadere info volgt te zijner tijd.

Wat gaan we wel gaan doen is de Voorjaarsrit: deze is geplant op zondag 23 april 2023. Het idee is om door de Ardennen een gedeelte van de herdenkingstour van Bert te rijden.

Groetjes, blijf gezond en hou je mailbox in de gaten,

Wim, Frank en Wim 😊