Voor een tour die je bij blijft

Beste motorvrienden,

Na het gezellige en goed verlopen hemelvaart motor-weekend zijn wij direct aan de slag gegaan met de voorbereiding van de najaars-tour. Zoals aangegeven in de uitnodiging van de hemelvaart-tour zal deze plaatsvinden op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september.

In dit weekend zullen we de tenten opzetten op de voor velen bekende  Camping Wiedschleife te Roßbach. De mensen die geen gebruik willen maken van de camping kunnen, zoals voorheen, een kamer bij ons reserveren voor het hotel ”Land-gut-Hotel Strand-Café”.

 De kosten zijn Inclusief avondeten en ontbijt voor dit motorweekend bedragen:

  • Camping (tent) € 45,- p.p
  • Hotel 1-persoonskamer € 90,- p.p
  • Hotel 2-persoonskamer € 85,- p.p
  • Alleen tour met eten € 35,- p.p.

Wij hebben 2 één persoonskamer en 3  2persoons kamers alvast gereserveerd.

Wil je een hotelkamer boeken reageer dan vóór vrijdag 28-06-2019.

Inschrijven:

  • Voor deze toer kun je, je enkel alleen digitaal inschrijven, stuur het ingevulde inschrijfformulier naar info@motor-tours.nl.  Het inschrijfformulier is te vinden in de map documenten op www.motor- tours.nl.
  • Maak het deelnamegeld over naa rekeningnummerNL79ABNA0485308568 op naam van W.H.P.M. Vleeshouwers onder vermelding van: “JE NAAM , ERT2019”. Als het deelnamegeld ontvangen is ben je verzekerd van deelname.
  • Indien het inschrijven niet lukt, neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@motor-tours.nl. Dan helpen je graag verder of spreken we iets anders af.

Graag zien we je op zaterdag 31 augustus op het Sportplaza “Het Anker” te Buchten voor dit mooi en uitdagend motorweekend. We verzamelen vanaf 08:00 uur en om 8:45 willen we vertrekken.

Lukt het je niet om aan de najaarstour deel te nemen?  Geen nood, noteer dan alvast het weekend van 22 mei t/m 24 mei 2020 in je agenda, dan staat onze hemelvaart-tour gepland.

Hopelijk kun je dan weer van de partij zijn.

Motor-tours wenst jullie een zonovergoten zomervakantie toe.

Met vriendelijke motorgroet namens de organisatie, 

Wim V., Wim S., Sander en Frank