De tour gaat niet door.

Beste Motards,

Normaal zouden jullie nu de uitnodiging krijgen voor Rheinland Pfalz-Tour  van 22 mei t/m 24 mei 2020

“Met pijn in ons motorhart delen wij jullie mee dat de voorjaarstour dit jaar niet doorgaat” 

Natuurlijk waren wij vol enthousiasme bezig met de organisatie van deze voorjaarstour. Echter heeft het coronavirus Nederland, Europa en de wereld en ook de organisatie van de tour in zijn greep.

Het zal de komende weken, zo niet maanden een tijd worden met veel onzekerheden. Daardoor vormt ook het vastleggen van de locatie, de verblijven op de camping en hotel voor de organisatie een risico.  Diverse landen hebben het middel van quarantaine ingezet om verspreiding van het virus tegen te gaan. Andere landen hanteren een inreisverbod of overwegen om dat in te stellen.  Dit risico willen wij niet lopen en daardoor kunnen wij niet anders dan dit besluit nemen.

Zoals jullie van ons gewend zijn staat ieders veiligheid altijd voorop, dus willen wij ook nu ieders gezondheid voorop stellen.

Misschien is dit een voorbarig besluit, echter weet je het maar nooit. Mocht het wel zo zijn dan organiseren we mogelijk een alternatief.

Als organisatie houden we jullie op de hoogte van eventuele ontwikkelingen en  hopen we op ieders begrip voor dit besluit.

Anders hopen wij jullie weer te zien met de najaarstour.

Frank, Wim S,  Sander en Wim V.