Hemelvaart-tour 2021

Beste motor-tours vrienden,

Wij hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn in deze rare tijd, evenals jullie familie.

Normaal gesproken is iedereen nu volop bezig met het plannen van de vakanties.  Zo zijn wij, zoals jullie wel weten, normaal gesproken al druk bezig met het plannen van de beide motor-tours weekenden. Wij zijn begin dit jaar dan ook enthousiast begonnen met het voorbereiden van deze tours. Echter COVID-19 blijft roet in het eten gooien.

Gezien de huidige lockdown in Nederland en in de rest van Europa, met het daarbij horende reisverbod (t/m 15 mei) en het verbod op toeristische overnachtingen in Duitsland  enz. heeft ons jammer genoeg laten besluiten om de “hemelvaart-tour” net als vorig jaar niet door te laten gaan.

Toch blijven wij positief en gaan wij verder met het voorbereiden van de najaarstour voor het 2de weekend van september.

Omdat de hemelvaart-tour niet door kan gaan willen wij  toch graag een dagtour organiseren voordat de zomervakantie begint. Deze willen wij laten plaatsvinden op zondag 6 juni. Wij hopen dat dan meer mogelijk is dan op dit moment. Hoe, wat, waar zullen we jullie in de komende weken nog laten weten.

Hopelijk tot binnenkort en blijf gezond.

Met vriendelijke motor groet,

Frank, Wim S, Sander en Wim