Over ons

Ben jij op zoek naar een gezellig motorevent? Houd je ervan om met gelijkgestemden over je passie voor motorrijden en motoren te praten?  Of samen een uitdagende tourrit maken? Genieten van het motorrijden en gezelligheid staan centraal tijdens alle motorevenementen van Motor-tours.nl

Motor-tours.nl is in 2006 ontstaan uit de behoefte om de passie voor het motorrijden te delen met andere motorrijders. De initiatiefnemers zijn Bert & Wim, twee enthousiaste motorvrienden die bij elkaar ruim 60 jaar rijervaring hebben.

Helaas is Bert in het najaar van 2014 overleden aan de gevolgen van kanker. Het was de wens van Bert om zijn gedachtegoed en passie voor het motorrijden niet verloren te laten gaan en motor-tours.nl voort te zetten samen met zijn neef Freek.

Freek en Wim zijn nu het kloppend hart achter Motor-tours.nl.  Zij vormen samen met twee ervaren begeleiders, Frank en Wim², het enthousiaste kwartet achter de organisatie en zetten zich in om het succes van de afgelopen jaren te evenaren.

 Wat doen wij:

  • We begeleiden en organiseren meerdaagse motor-tours naar mooie gebieden in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en zelfs Frankrijk.
  • Wij organiseren jaarlijks een tweetal meerdaagse toeren;

1 De Eifel-Rheinland-Tour in het weekend na hemelvaart.

2 De Moezel Tour in augustus of september.

Tijdens onze tours zetten we zorgvuldig gekozen routes uit en overnachten we op een campings geheel verzorgd met spijs en drank. Wij streven ernaar om dit “low budget” te doen, zodat er geen financiële drempel ontstaat om samen met ons een “tour te beleven die je bijblijft”, waar toeren, gezelligheid en veiligheid voorop staan.

Wij hopen je enthousiast gemaakt te hebben en zien je graag tijdens een van onze Motor-tours.nl

Wim & Freek

Voor een Tour, die je bijblijft!

Wim

IMG_1714

FreekIMG_1825