Nieuwsbrief 2021

Beste motorvrienden en -vriendinnen,

Na (alweer) een bewogen (motor)jaar kijken wij, samen met jullie, uit naar de komende feestdagen en het nieuwe jaar. Helaas heeft het jaarlijkse Hemelvaartweekend voor de tweede keer op rij door corona niet kunnen doorgaan.  Toch zijn we er weer in geslaagd om er, volgens ons, een uitdagend motorseizoen van te maken.

Wat we wél gedaan hebben in 2021

Zo hebben we op zondag 6 juni een dag-toertocht georganiseerd. De opkomst van jullie was wederom overweldigend: 40 motoren. Dit hadden wij in onze stoutste dromen niet verwacht. Hierdoor hebben jullie ons een aantal slapeloze nachten bezorgd en eigenlijk vonden we dat helemaal niet erg.  De jaarlijkse Najaarstour hebben we wel volgens planning door kunnen laten gaan. Ook hiervoor hebben jullie je weer met een groot aantal motoren aangemeld. Daarvoor zijn wij jullie erg dankbaar. Jullie enorm enthousiasme heeft ons dan doen besluiten om, nog vroeger dan andere jaren, alvast naar het motorseizoen 2022 kijken.

Wat we gaan organiseren in 2022

Wij laten ons er komend jaar wéér niet onder krijgen door het Coronavirus. Daarom gaan wij, zoals ieder jaar, de 2-jaarlijkse tour-weekenden organiseren. Zoals het er nu naar uitziet gaan wij de volgende toertochten organiseren:

  • Een dag-toertocht op zondag 24 april om al goed in de stemming te komen voor het Hemelvaart-weekend dat in 2022 laat in het jaar valt;
  • De Hemelvaarttour naar Birkenfeld van vrijdag 27 mei t/m zondag 29 mei;
  • De Najaarstour naar een nog nader te bepalen nieuwe bestemming op zaterdag 10 en zondag 11 september (1e weekend na de zomervakantie Zuid).

Wij hopen dat we jullie nu al enthousiast hebben gemaakt om met ons het komend jaar weer mee te gaan. Verder wensen wij jullie en jullie familie zalig kerstfeest, gelukkig nieuwjaar en blijf gezond.

TOT IN 2022!!!
Met vriendelijke motorgroet namens de organisatie,

Wim, Wim, Sander en Frank

“Voor een tour die je bij blijft”