Inschrijven kan nog!!!!!!!!

Beste motorvrienden,

We kunnen gaan aftellen, nog 11 nachtjes slapen en dan is het zover, we gaan op tour. We gaan er een mooi lang weekend van maken. Komend weekend gaan we de nieuwe route verkennen, we hopen iedereen hiermee te kunnen verrassen. Tijdens het eten of erna kunnen we de ervaringen delen met muziek, drank en kampvuur. Voor zaterdag 01-06-2019 hebben we enkele mooie routes voorbereid.

Traditie getrouw hebben we ieder jaar geweldig weer laten we hopen dat het dit jaar weer zo is.

Mocht je, je nog bedenken en je afvragen of inschrijven nog kan? Ja dit kan,  enkel voor de camping. Je kunt je tot uiterlijk 29-05-2019 inschrijven.

De kosten €85,- zijn inclusief 2x overnachting, 2x ontbijt op de camping en 2x avondeten (schnitzel-buffet in hotel Oldenburger hof & BBQ camping). De drank is niet inbegrepen.

Inschrijven:

  • Op “www.motor-tours.nl” vindt je inschrijfformulier in de map documenten. Download het inschrijfformulier en stuur het ingevuld door naar het e-mailadres info@motor-tours.nl
  • Maak het deelnamegeld over naar rekeningnummer NL79ABNA0485308568 op naam van WHPM Vleeshouwers onder vermelding van: “JE NAAM , RPT2019”. Als het deelnamegeld ontvangen is ben je verzekerd van deelname.
  • Indien het niet lukt neem dan contact met ons op via het e-mailadres info@motor-tours.nl, dan helpen we je graag verder.

Graag zien we je op vrijdagmorgen 31 mei om 08:00 uur op het Sportplaza “Het Anker” te Buchten voor dit mooi en uitdagend motor-tours weekend.

Lukt het je niet om aan de hemelvaart-tour deel te nemen, in het weekend van 31 augustus en 1 september staat onze najaars-tour gepland. Hopelijk ben je dan wel van de partij.

Met vriendelijke motorgroet namens de organisatie,

Frank, Wim S, Sander en Wim V

“Voor een toer die je bij blijft